Danish
English

Covid-19 forbehold

RESTRIKTIONER FOR MØDER & KONFERENCER

Trafikdage følger naturligvis alle gældende retningslinjer og anbefalinger i forbindelse med COVID-19. Vi beder alle deltagere om at hjælpe med at undgå smitte ved at benytte mundbind, holde afstand, spritte hænder ved en af vores mange dispensere eller blive hjemme, hvis man oplever symptomer på COVID-19.

AAU efterlever alle myndighedernes anbefalinger og tager alle nødvendige forholdsregler, så du som deltager kan føle dig tryg under konferencen.

Trafikdage forsikrer at konferencen  afvikles forsvarligt i henhold til sundhedsmyndighederne retningslinjer for bl.a. afstand, håndhygiejne og rengøring. For mere info omkring COVID-19 relaterede forbehold på AAU, se her.

Antal deltagere og afstandskrav

Møder og konferencer med erhvervsmæssige og faglige formål genåbner med coronapas og op til 1.000 deltagere i sektioner á 500 personer, hvor deltagerne i det væsentlige er siddende. Fra den 14. juni er der ingen grænse for antal deltagere til møder/konferencer. Der vil fortsat være krav om coronapas, areal- og afstandskrav og sektionsinddeling. 1. august vil der ske en yderligere udfasning. Hver deltager skal som minimum have et areal på 2m2 siddende og der skal holdes 1 meters afstand mellem deltagerne i lokalet.

Klyngeprincippet

Hvis nødvendigt kan det indføres inddelingen af deltagere i klynger med det formål at begrænse antallet af mulige nære kontakter i situationer, hvor afstandskravene ikke er overholdt. Herved minimeres risikoen for ’superspredning’, som er kendetegnet ved, at en enkelt person smitter mange andre personer.

Coronapas

Det er et krav, at man ved indgangen kan fremvise et gyldigt coronapas. Coronapasset skal dokumentere, at du enten er testet negativ indenfor de seneste 72 timer, har fået første vaccinationsstik eller tidligere er testet positiv. Læs mere om coronapas og retningslinjer her.

Download app’en smitte | stop

Vi opfordrer alle vores gæster til at hente og benytte app’en smitte | stop, som kan downloades gratis i App Store og Google Play.